Home Belgisch BELTOON: WHISPERING SONS.

BELTOON: WHISPERING SONS.

by Didier Becu

2018 was ongetwijfeld het jaar voor de Whispering Sons. Een debuut dat vlot over de toonbanken schoof, nummer één in zowel De Afrekening als de Vox-lijst, alle concerten versierd met een “Sold out”-bordje en ook deze zomer zal je niet rond de Limburgers heen kunnen, want ze staan op zowat ieder festival geprogrammeerd. Doorbreken heet dat, en hoe!

Na de gigantische hit die Alone was, zijn de Whispering Sons er met een nieuwe single. “Is this the way the world ends, and life is very long when you’re stuck in existence”, zingt Fenne Kuppens. Dit om maar te zeggen dat de nieuwe Whispering Sons geen billenkletser is geworden, wel een heerlijk mystiek stukje muziek dat flirt met de sfeer van David Lynch, of zelfs die van John Carpenter.

De invloed van die laatste zie je in de videoclip die daarmee gepaard gaat. De clip werd geregisseerd door Pieter De Ridder en vat op perfecte wijze het Whispering Sons-gevoel samen. Een song die als visitekaartje kan dienen voor de weg die de band met Image is ingeslagen.

De soundtrack voor de nakende zomerdagen so to speak…

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More