Home Belgisch BELTOON: SLUMBERLAND.

BELTOON: SLUMBERLAND.

by Didier Becu

De afgelopen maanden bewees Slumberland op diverse podia (van de Vooruit tot het Absolutely Free Festival) dat ze één van die Belgische bands zijn die je met je fluostift dient aan te duiden. Moeilijk is dat ook niet, als je weet dat deze band uit de raspaardjes Jochem Baelus (ex-Echo Beatty), Frederik Meulyzer (Stray Dogs) en Alfredo Bravo (Flying Horseman) bestaat.

In februari verscheen op Consouling Sounds hun album Sea, Sea, Sea, Drifter / See, See, See, Drifter. De band trok naar Montreal om er deze plaat met producer Radwan Ghazi Moumneh op te gaan opnemen. Uit de zeven nummers tellende plaat is er nu When The Frozen Lake Starts To Sing als videosingle.

Hypnotiserende krautrock vol bezwerende elektronica en This Heat-achtige hooks, die voor je het beseft een zeer verslavend effect heeft. Slumberland staat op 7 september op het uitverkochte Deep In The Woods, nu onze beltoon van de dag!

Andere concerten :

07/09/19             Deep In The Woods, Hastière     
28/09/19             Splinters, Kuurne             
26/10/19             Cultuurcentrum  , Mechelen         
15/11/19             Magasin 4, Brussel
22/11/19             Monkeyweek, Sevilla, ES 

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More