Home Belgisch BELTOON : RUBY GRACE.

BELTOON : RUBY GRACE.

by Didier Becu

Talent ruik je vanop een afstand. Een eigen gezicht, anders zijn dan de rest en vooral goede songs maken. Het zijn drie voorwaarden waaraan Ruby Grace ruimschoots voldoet. Toen we een paar maanden geleden vanuit het grote niets kennis maakten met de debuutsingle Lipgloss ging er al een belletje rinkelen, maar bij de tweede (zo goed als perfecte) popsingle Glitter klinkt die nog luider.

De groep bestaat uit Louise Vanoppen , Pieter-Jan Theunis , Willem-Alexander Langlet en Ralph Hermans. Eigenzinnige elektropop in de stijl van Chvrches, Metric en Grimes. Wat opvalt naast de aanstekelijke vibe is het heerlijke stemgeluid van Louise dat nu al vergeleken wordt met die van Amy Winehouse.

Glitter is de single die al dat moois alleen maar bevestigt. Een groep met een grote toekomst, en volgende week (donderdag 15 augustus) mag het viertal zo waar Pukkelpop openen.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More