Home Belgisch BELTOON : PINGPONGCLUB.

BELTOON : PINGPONGCLUB.

by Didier Becu

Sound Track, Klinkeroever of het showcasefestival van onze collega’s van Dansende Beren. Het mag duidelijk zijn, PINGPONGCLUB is een gloednieuwe band die wil gehoord worden en een gooi doet naar het succes. De eerste single Doktor Rudi bewijst in ieder geval de potentie van de band.

Een band met als uitvalsbasis Gent en Kortrijk, en gegroeid uit de assen van het solopproject van Jonas Desmet (Jonezy) en de band Forward waar ook Mooneye-frontman Michiel Libberecht bijzat. It’s a small, small world… De band pende een paar songs neer, en liep door het spelen van een pak concerten (zo hoort dat!) in de kijker.

Doktor Rudi toont duidelijk aan dat Pingpongclub op zoek gaat naar een catchy melodie die blijft hangen in het hoofd, maar tegelijkertijd heb je door dat dit toch een band is die niet tevreden is met de doorsnee indiepoprocksong die je net iets te vaak op de radio hoort. De schurende gitaartjes hebben zelfs een Pavement-feel. PINGPONGCLUB mag zich zonder meer aansluiten in de grote groep van de beloften. Onze beltoon van de dag.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More