Home Belgisch Aftellen naar RSD19 #8: MILLIONAIRE – Don’t.

Aftellen naar RSD19 #8: MILLIONAIRE – Don’t.

by Wout Meganck

We horen het vrienden en familie vaak vragen: waarom zou je naar Record Store Day gaan? Wat is er nu leuk aan om naar een platenwinkel te gaan als er zoveel volk is? De reden is simpel: er zijn die dag een aantal releases die je op een doordeweekse dag niet zal kunnen vinden. Wij selecteerden de leukste releases en we stellen ze jullie druppelsgewijs voor. De 8e release die we jullie voorstellen is Don’t van Millionaire.

In 2017 haalde Tim Vanhamel Millionaire van onder het stof. Het album Sciencing kwam er twaalf jaar na Paradisiac (2005). Vanhamel kan onmogelijk luiheid verweten worden want ondertussen maakte hij wel een solo album en richtte hij Broken Glass Heroes en Eat Lion op. Hij speelde ook mee met Queens Of The Stone Age, dEUS en The Hickey Underworld.

In het kader van Record Store Day komt er nu een 7 inch single uit in een oplage van 300 exemplaren. Het liedje op de A-kant heet Don’t en is naar verluid erg funky. Of deze single een voorbode is van meer lekkers van Vanhamel, daar hebben we het raden naar maar dit lijkt wel een hebbeding te zullen worden. Op de B -kant mogen we een instrumentale mix verwachten met extra saxofoon van de hand van niemand minder dan Mattias De Craene (MDCIII, Nordmann)

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More