Home Belgisch Aftellen naar RSD19 #3: THE BONY KING – Silent Days Demo’s.

Aftellen naar RSD19 #3: THE BONY KING – Silent Days Demo’s.

by Wout Meganck

Als je op Record Store Day op zoek bent naar iets speciaals dan kan onze Luminous Dash aanbevelingslijst je misschien op weg helpen. De derde tip in onze lijst is de vinyl versie van de demo’s van Silent Days van The Bony King Of Nowhere.

Bram Van Parys aka The Bony King is een singer-songwriter eerste klas. Hij trok een tijdje op met Jef Tweedy van WILCO en die verklaarde zich al meer dan eens openlijk fan van Van Parys. Als één van de meest wereldvermaarde singer-songwriters dat aangeeft dan besef je nog maar eens welk een ruwe diamant er in ons Belgisch muzieklandschap rondloopt.

In 2016 kocht Van Parijs zich een caravan waarin hij de nummers componeerde voor Silent Days, de plaat waarmee hij een MIA won. Regelmatig liet Van Parys vallen dat de demo’s van Silent Days eigenlijk nog betere waren dan de versie die op de plaat kwam. Op algemeen verzoek brengt hij de demo versies nu ook op plaat uit, op vinyl én gelimiteerd uiteraard. Zet je wekker maar vroeg op 13 april.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More