Home nieuws A Slice Of Life kondigt nieuwe single aan

A Slice Of Life kondigt nieuwe single aan

by Nel Mertens

De lijn van het leven loopt van geboorte tot dood. Zo eenvoudig kan het zijn. En alle sneetjes die daartussen zitten zijn het moeilijkst. A Slice Of Life neemt er meestal de meest pijnlijke momenten uit om inspiratie bij te vinden om tot hun songs te komen, gebed in hun eigen geluidscocktail van post-punk, rock en wave.

Het was even geleden dat we nieuw werk van de band kregen, maar frontman Dirk Vreys zat alvast niet stil. Er waren heel wat optredens met de tributeband The obsCURE, bracht enkele nummers uit met zijn nieuwste project Silent Flag en maakt ook samen met zijn zoon muziek onder de naam Zombikini.

De nieuwe A Slice Of Life-single Seven Days grijpt ook zo’n harde levenservaring vast: afscheid nemen. Het nummer werd geschreven na het verlies van een moeder en vader.

Seven Days verschijnt op 28 juli en is het eerste dat we te horen krijgen van het nieuwe album van A Slice Of Life. Een emotioneel en persoonlijk album dat dit najaar zal verschijnen.
Je kan Seven Days alvast pre-saven.

Facebook 

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More