Home Belgisch UNDONE Scorpio Sessions (18/10/2022)

UNDONE Scorpio Sessions (18/10/2022)

by Felix Sandon

Voor beginnende artiesten zijn we altijd net wat milder. Zeker als die de stap durven te zetten naar de Scorpio Sessions op Radio Scorpio. Plots kan heel de wereld, of toch op zijn minst die uithoek ervan genaamd België, je horen en zien. Undone is iemand die deze sprong waagt. De jongen met het t-shirt van Alice In Chains brengt er zijn liedjes met niet meer dan een microfoon en een akoestische gitaar tussen hem en de rest van de planeet.

Undone is duidelijk op zoek naar zijn eigen stem. En ook op lyrisch vlak moet hij nog een manier vinden om de tadada’s en nanana’s in zijn lied op te vangen.

Wat we wel kunnen zeggen, is dat de intro van het nummer de luisteraar meteen fascineert en op sleeptouw neemt. En dat er in de outro nog een veel groter potentieel schuilt dan Undone er nu uithaalt.

Hetzelfde geldt voor de tweede inzending Invisible Tears. Ook hier eist het melancholische gitaarspel de aandacht op, meer dan de wat kabbelende tekst en de manier waarop Undone die vertolkt. Een akoestisch Would? is het dus nog lang niet, maar deze jongen maakt ons wel nieuwsgierig naar de nummers die hij in de toekomst nog componeert en naar wat hij nog uit zijn snaren tovert.

INSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More