Home Belgisch SARA DELLA SANTA Scorpio Sessions (17/05/2022)

SARA DELLA SANTA Scorpio Sessions (17/05/2022)

by Felix Sandon

Het leven, we worden erin gegooid zonder gebruiksaanwijzing en moeten zelf maar uitzoeken hoe alles in elkaar zit. Gelukkig helpt het dat er mensen liedjes zingen over die onzekerheden en onwennigheden, zodat we ons toch minder alleen voelen. Sara Della Santa bijvoorbeeld, deze week te gast in de studio van Radio Scorpio. In haar eerste nummer van de avond, Children, zingt ze dat we allemaal kinderen zijn die met vallen en opstaan op ontdekkingstocht gaan door het leven.

“They didn’t tell you how to walk / they just pushed you forward”, zingt Sara dan ook met gesloten ogen. Meer dan zes snaren, een fantastische stem, een climax waarin ze alle vertwijfeling van zich afschudt en een ontroerende outro heeft ze daar niet voor nodig.

Sara’s moedertaal is Italiaans, zingen doet ze in het Engels en als je haar tegen het lijf loopt in Antwerpen spreek je haar maar in het Nederlands aan. Af en toe gaat er dan mogelijk iets verloren in de vertaling, oftewel Lost In Translation, de titel van haar tweede lied. Dat neemt alle tijd om op te bouwen en heeft geen afgelijnd refrein om je aan vast te klampen. Maar dan komt die climax waarin Sara zingt “I feel lost in translation” en zit je toch nog voor de rest van de avond met die melodie in je hoofd. Een ongepolijste diamant van een nummer.

FACEBOOK / INSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More