Home Belgisch NEO MINOR Scorpio Sessions (07/03/2022)

NEO MINOR Scorpio Sessions (07/03/2022)

by Felix Sandon

Fools van Neo Minor, deze week te gast bij de Scorpio Sessions op Radio Scorpio, is muziek die ons gelukkig maakt. Niet omdat de groep zonnige feestdeuntjes brengt, maar omdat dit een subliem in elkaar gestoken nummer is. Met een stem glinsterend als briljanten, toetsen die een dansbare weemoed uitstralen, een melodie die zich meteen in je oor nestelt om daar voor altijd te blijven en een funky gitaarlijn zonder een grammetje vet die het geheel voortstuwt. “Change me now”, zingt zangeres Astrid Vlaminck, maar veranderen is net wat Neo Minor niet moet doen: dit lied zit helemaal strak.

Die melancholie die desondanks niet belet dat je het nummer van voor tot achter meedrumt, zit ook vervat in tweede worp You. Dezelfde ingrediënten maken hier een beklijvend lied van, al bewandelt de tekst meer de platgetreden paden dan die van Fools.

Terwijl we de volledige sessie nog eens afspelen, gaan we stiekem op zoek naar wat Neo Minor nog heeft uitgebracht en waar we de groep ooit live kunnen ontdekken.

FACEBOOK / INSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More