Home Belgisch MELTING MALLOWS – Scorpio Sessions (29/09/2020)

MELTING MALLOWS – Scorpio Sessions (29/09/2020)

by Felix Sandon

Melting Mallows verzorgde de tweede Scorpio Session van het gloednieuwe seizoen. Op dinsdagavond op jouw radio, vanaf woensdagmiddag op YouTube, dus geen excuses om een sessie te missen. Dertien weken lang hoor je daar aanstormend talent van eigen bodem en daar schrijven wij bij Luminous Dash ook graag iets over.

I’m Okay heet het mooiste nummer dat ze daar brachten, al laten de melancholische snaren en de snik in de stem van de heren doorschemeren dat er toch iets wanhopigs en weemoedigs in het nummer zit. “Tell me I’m okay”, klinkt het dan ook in het refrein.

Het aanstekelijke Nowhere zingen we al mee sinds het duo vorig jaar deelnam aan De Nieuwe Lichting, maar klinkt nog altijd even verfrissend. Ook in deze uitgeklede versie, waar de country-elementen nog meer naar voren treden. “Time will take me nowhere”, horen we. De tekst van deze instantklassieker mag dan ook weer wanmoed en weehoop (of wat was het?) bevatten, Melting Mallows brengt die boodschap met een groot gevoel voor relativering.

En dan is er nog Sunshine: een tussendoortje met opvallend veel woo-hoo-oos, maar daarom niet minder het beluisteren waard. En voor wie maar geen genoeg kan krijgen, valt er nog meer te ontdekken op het YouTube-kanaal van de Scorpio Sessions.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More