Home Belgisch LONE WOLF – Scorpio Sessions (14/03/2023)

LONE WOLF – Scorpio Sessions (14/03/2023)

by Felix Sandon

Bij de naam Lone Wolf dachten we meteen terug aan een frisse rockgroep die we ooit op een festival zagen passeren. Maar nee, een totaal andere Lone Wolf is deze week te gast in de Scorpio Sessions op Radio Scorpio. Eén die echt in zijn eentje verschijnt. Met gitaar en elektronica bouwt de zanger een sfeer op die je meteen in spanning laat wachten op wat er komt.

Helaas komt er niet echt iets: Dionysus gaat steeds op hetzelfde tempo verder. De zinsnede “Sweet like poison” blijft wel hangen, maar dat is dan ook een van de weinige tekstflarden die we helder verstaan. Wie wel kan ontcijferen wat Lone Wolf allemaal zingt, verdient prompt een masterdiploma in de logopedie.

Ook tweede inzending Eros heeft een titel uit de Griekse mythologie. Hier stoft Lone Wolf zelfs de ukelele nog eens af. Maar ook deze melodie kruipt niet echt onder de huid en de regel “You smell like cigarettes and wine” nestelt zich meteen in je oren omdat de rest van de tekst grotendeels verloren gaat (we doen maar alsof we die “Hey pretty lady” niet gehoord hebben). Lone Wolf ziet eruit als een kerel met een gouden hart en hij zingt zijn liedjes met veel gevoel, en toch is er nog zoveel werk aan de winkel.

Hoe zou het trouwens zijn met die frisse rockgroep die we ooit op dat festival zagen?

FACEBOOK / INSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More