Home Live THE YUMMY MOUTHS & POPPEL Merksplas (01/07/2021)

THE YUMMY MOUTHS & POPPEL Merksplas (01/07/2021)

by Jos Buersens

Het is zomer en dat wil zeggen dat er heinde en ver tijdelijke concerthallen uit de grond zullen rijzen als ware het nesten processierupsen. In Merksplas volstaan een grote carport, wat versterkers en een handvol hongerige muzikanten om ook daar een kleine cultuurtempel te creëren. Het lokale wipschietterrein, fungeert vandaag uitzonderlijk als podium voor de kempenzonen van The Yummy Mouths en Poppel, iets waar we bijzonder blij mee zijn.

Wat wipschieten dan wel is? Wel, het is zoals padel maar dan met pijl en boog en compleet anders. Wij voorzien jou hieronder graag van een kort videofragment om de sport te kaderen.

Bron: Youtube

Om 20.00 uur mogen The Yummy Mouths van wal steken. De groep wordt gefront door bassist Klaas Leyssen die op zijn scalp een fro huisvest waar zelfs Melvin Buzz Osborne jaloers op zou zijn. Achter de drumkit zit Jef Krieckemans die, gekleed in een Wiegedood t-shirt, samen met Klaas zorgt voor een ritmesectie die staat als een huis. Cis Druyts neemt de gitaar voor zijn rekening en staat met zijn Danelectro Silvertone klaar om ons vol feelgood garagerock te rammen.