Home Concerttip Stoemp! komt naar buiten met zomereditie

Stoemp! komt naar buiten met zomereditie

by Ann Cnockaert

Verse venues, jonge curatoren en een heleboel spannende nieuwe acts in het Brusselse. De open air-editie van dit Stoemp!-seizoen gaat van start op vrijdag 6 augustus op de Manchester Plage van de VK in Molenbeek. De eerste curator, het in lockdown ontstane muzikantencollectief Speak Easy, nodigt niet alleen Stace, G. Massa & Jean Paul Groove uit, maar stelt voor de gelegenheid drie unieke combo’s van Brusselse muzikanten samen.

Op donderdag 12 augustus speelt Teen Creeps samen met Ratmosphere in VOLTA (Anderlecht). Daar krijgt Stoemp! bezoek van Willy: ze komen er live radio maken, volledig in Stoemp!-thema.
Jaouad palmt samen met Brik Tu-Tok Café Plazey (Koekelberg) in op vrijdag 13 augustus.
Op donderdag 19 augustus is het de beurt aan het energieke dj-collectief Brikabrak om zich te laten gaan als curator: verwacht je aan een muzikale wereldreis. In FIRM (Jette) delen ze de decks met Mahina en Fifty Hertz.
Op vrijdag 27 augustus is Sound Track-laureaat Lo-Lee-Ta te gast in LaVallée (Molenbeek).

Stoemp! duikt september in met Bandler Ching in Kumiko (stad Brussel) op donderdag 2 september. Op zaterdag 4 september zet de derde Stoemp!-curator Psst Mlle, bekend om hun all female line-ups, Oriana Ikomo, Dushime, Rrita Jashari b2b Mimi en Raql op het podium van SEE U (Elsene). Dat in samenwerking met Pilar.
Dinsdag 8 september staan, in samenwerking met Park Poétik, de zuiderse klanken van Ão op het programma in
Sint-Gillis. Een ideale afsluiter voor deze zomerse editie.

Stoemp! is volledig gratis, pik dus zeker één of meerdere van de acht concertavonden mee deze zomer.

Meer info over de concertreeks op www.stoemplive.be

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More