Home Belgisch JOHN BLAKEFIELD Scorpio Sessions (15/02/2022)

JOHN BLAKEFIELD Scorpio Sessions (15/02/2022)

by Felix Sandon

Bij een naam als John Blakefield verwacht je een countryzanger uit Nashville (type ruwe bolster, blanke pit) of een weemoedige bluesgitarist uit de Mississippi Delta. Niets daarvan: het is een jongen uit Leuven die samen met zijn bassist plaatsneemt in de studio van Radio Scorpio voor de Scorpio Sessions van deze week.

Hun In My Arms heeft een prachtige melodie die zich meteen in je geheugen nestelt, ook al sleept het nummer te lang aan voor wat er te vertellen valt. Helaas, en daar moeten we streng voor zijn, gaat Johns stem te vaak de mist in om een plekje in je hart te veroveren.

Toonvastheid is wel vaker een probleem voor dit duo, zo blijkt in opvolger All My Love. De gitaren klateren heerlijk, maar John en zijn meezingende bassist raken meer dan eens de juiste toon kwijt. Tijdens de lang uitgesponnen outro begonnen we zelfs te googelen waar je terechtkan voor degelijke backing vocals of gastzangers. Tot volgende week dan maar weer, voor nieuwe avonturen in de studio van Radio Scorpio!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More