Home LiveFoto's VENTUS Gent, Huis (25/07/2020)

VENTUS Gent, Huis (25/07/2020)

by Luminous Dash

Naar aanleiding van de Gentse Feestjes had David op de negende dag in zijn HUIS het Gentse duo Ventus uitgenodigd. De tieners Emma (zang) en Gonzalo (zang/piano) kwamen er hun – in mei gereleasede- ep Feed your Soul promoten.


Het toch wel erg sterke Monsters in my Head opende de set en meteen viel op hoe goed hun stemmen ook live bij elkaar passen. Beiden hebben trouwens uitstekende vocals, wat bijvoorbeeld werd gedemonstreerd bij de a capella intro van de geslaagde cover van Aurora’s nummer Churchyard. Naast de ep werden ook nog wat nieuwe nummers voorgesteld, met als uitschieter de door Gonzalo geschreven Spaanse song Un Minuto Mas. Aan de appreciatie van de toeschouwers te horen, een nummer dat niet snel van de playlist zal verdwijnen.

Het nieuwe werk maakt ons alleszins nieuwsgierig wat de toekomst ons nog gaat brengen van dit talentrijke duo. Een sterke set en dus zeker verder op te volgen.

Tekst & Foto’s: Filip De Visscher

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More