Home LiveFoto's THE GRAND RAZOO Ieper, sPARKs Festival (31/07/2021)

THE GRAND RAZOO Ieper, sPARKs Festival (31/07/2021)

by Johan Vanparys

The Grand RazoO is een band rond Wannes Beernaert met Mattias Cathry op gitaar, Minco De Bruin op drums, Pieter De Poorter op bas en Stefan Sonck aan de toetsen.

Misschien ken je Wannes Beernaert wel. Hij deed mee met ‘The Voice’ in 2019, verloor datzelfde jaar zijn zoontje Foss aan wiegendood en bracht daarover het nummer Fly Young Bird tijdens de Warmste Week. Diezelfde man heeft nu een ep gemaakt als The Grand RazoO, waarop hij in vier nummers een totaal nieuwe richting inslaat en zichzelf en zijn emoties van het voorbije jaar een plaats gaf.

Elexir, High, My Eyes en Hide Away, de vier nummers van de ep Floss werden voor het eerst voor een live publiek gebracht en dat deed Wannes ontzettend deugd .

De band genoot er zichtbaar en met volle teugen van om deze zeer gevoelige nummers eindelijk voor een “echt” publiek te brengen.

Veel toeschouwers begonnen ongedwongen mee te wiegen op de golven van deze best diepgaande nummers. Stay With Me en Grand Razoo New Song maakten het optreden tot zo’n ‘specialleke’ dat we niet snel zullen vergeten.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More