Home LiveFoto's STEVEN H Gent, Jan Van Gent (24/07/2020)

STEVEN H Gent, Jan Van Gent (24/07/2020)

by Ann Cnockaert

De West-Vlaamse rapper Steven H die vorig jaar zijn debuutalbum Een Leven Zonder Zorgen uitbracht, mocht ook in Gent aantreden. Gehuld in maatpak en mét masker.

Steven H’s teksten gaan over het alledaagse leven en de tegenslagen die daar onlosmakelijk mee verbonden zijn. In zijn muziek horen we invloeden van pop, rock, noise, industrial, jazz, metal, Vlaamse schlagers en een streepje punk.

Dat het publiek niet zo talrijk opgekomen was, weerhield er hem dat niet van om een sterke show neer te zetten. Hij gaf alle nummers een Steven H touch, of het nu een Vlaamse schlager is of een eigen versie van een nummer van The Sex Pistols.

Super grappige bindteksten met hier en daar een corona grapje. De rauwe realiteit maar met een kwinkslag gebracht zodat het voor iedereen in deze vreemde tijden wat draaglijker wordt.

Bij de uptempo nummers kon je je maar moeilijk beheersen om niet op te springen en mee te dansen. Nu is het wachten op de post-coronatijd waar we volledig uit ons dak kunnen gaan op de heerlijke beats van Steven H.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More