Home LiveFoto's OUT OF ORDER Brugge, Snuffel Hostel (09/02/2023)

OUT OF ORDER Brugge, Snuffel Hostel (09/02/2023)

by Johan Vanparys

Onder de naam Out of Order houdt het jeugdhotel Snuffel in Brugge opendeurdagen met een expo voor jonge en minder jonge kunstenaars en een minifestival in hun concertzaal.

Niet op het podium maar te midden van hun fans geven de gasten van KAKAPUNK het beste van zichzelf. Wat als plezier maken begon is nu uitgegroeid tot een project. Na het uitbrengen van hun digitaal album waren de bandleden steevast overtuigt dat ze iets te bieden hebben.

KAKAPUNK is volgens de band, het equivalent van wekenlange constipatie die eindelijk gelost wordt. Ze hebben schijt aan elke vorm van muzikale censuur. Sommige volwassenen trekken misschien de wenkbrauwen op maar de leeftijdgenoten genieten met volle teugen.

Ricky Bekstok is het alter ego van Mathias Grymonprez, drummer van de Brugse punkrock band Barno Koevoet & de Duimspijkers. Zij brengen een mix van techno, hiphop, punk en kermismuziek. Muziek waar je onmogelijk kunt bij stilstaan, ze brengen je innerlijke botsauto naar buiten.

Als afsluiter stond het duo Jim en Roxie van La Jungle op het podium.

Die gasten zagen we al een paar keer bezig en toch wisten ze ons steeds te verrassen met hun dynamische en zwaar explosieve muziek. Ook hier in de concertzaal van Snuffel kwam na een paar nummers spontaan een dansende moshpit tot stand, niets agressief maar een uitgelaten dansende mensenzee.

La Jungle uit Mons is dan ook in binnen- en buitenland gekend voor hun opzwepende noiserock zowel op grote als minder grote optredens.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More