Home LiveFoto's FRIETROCK Ieper (09/09/2022)

FRIETROCK Ieper (09/09/2022)

by Johan Vanparys

Frietrock Ieper is dit jaar aan zijn 13° editie toe. Helaas speelden de weergoden een spelletje welles-nietes regen of zon. Toch loopt festivalpark Ter Waarde langzaam maar zeker vol. Om 19h00 staat de eerste band klaar om deze editie te openen.

EDWARD is een band van ervaren muzikanten die vorig jaar ook al te gast waren op Frietrock. Dit jaar komen ze met nog betere songs, veelal gezongen in het West-Vlaams. Een gepaste opener van dit festival in de westhoek.

De band rond Bart Peeters is nog steeds een publiekstrekker, iedereen kent zijn liedjes een zingt naar hartenlust mee. Bart weet als geen ander wat het publiek nodig heeft op een regenachtige kille dag na deze prachtige zomer. Het weer blijft droog en het publiek is in de wolken…

Les Truttes, ook deze band hoeft niet voorgesteld te worden. Entertainment van het hoogste niveau gebracht door topmuzikanten. Miss Kitty K. verdooft het publiek met haar fantastische stem en charme en Mr S.L.Y schudt je dan terug wakker met zijn doldwaze commentaar en zijn ongelooflijke energie en zangprestaties.

Ondertussen waren Stef Lacour, Dimitri Wouters en DJ Tibo ft Benmans te horen en te zien op de DJ Stage.

Dag één met ongeveer 4500 bezoekers is een geslaagde start van Frietrock Ieper 2022 .

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More