Home LiveFoto's FENCE Hostel De Snuffel, Brugge (25/05/2023)

FENCE Hostel De Snuffel, Brugge (25/05/2023)

by Johan Vanparys


Fence is een rockband uit Limburg die al meer dan 25 jaar bestaat. Ze behaalden de tweede plaats in Humo’s Rock Rally in 1998. In de jaren daarna waren ze veelvuldig te zien op verschillende podia in de Lage Landen, evenals op belangrijke Belgische festivals zoals Marktrock, Maanrock en Pukkelpop. Aangezien de band in Brugge was, konden we niet weerstaan aan de verleiding om naar Hostel Snuffel af te reizen.


Vorig jaar bracht Fence hun zesde album Hazy Mist of Rock uit. Op dat album demonstreren ze op onnavolgbare wijze hun vaardigheid om levendige gitaarrock met weelderige zanglijnen te brengen. Het was een perfecte gelegenheid om hun nieuwe materiaal live te horen.

Tijdens het optreden speelden ze bijna alle nummers van hun nieuwe album, vooral Julia en King to The Blind maakten een diepe indruk.

Met een constante stroom aan muzikaliteit en de prachtige samensmelting van hun unieke stemklanken, is het gewoonweg genieten om te zien hoe Fence blijft uitblinken in hun muziek, zoals ze dat altijd hebben gedaan.

FENCE: BANDCAMP – FACEBOOKINSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More