Home LiveFoto's DELPHINE LECOMPTE & MAURO PAWLOWSKI O666, Oostende (24/07/2020)

DELPHINE LECOMPTE & MAURO PAWLOWSKI O666, Oostende (24/07/2020)

by Kris Verdonck

Poëzie met een gitaarheld

Delphine Lecompte is een crazy, rock-‘n-rollige dichteres en een van onze beste poëten. Geef haar een podium en ze brengt je naar streken waar je zelden vertoeft in jouw hoofd.

(c) Kris J.Y. Verdonck

Mauro Pawlowski is een crazy gitaarbeest en dito zanger. Zet hem een hoed op en hij transformeert in een Vlaamse zanger. Geef hem een bandana en hij wordt een gitaarheld, die desnoods zijn Telecaster wegsmijt in het midden van een solo.

(c) Kris J.Y. Verdonck

Samen zijn Lecompte en Pawlowski on the road. En ze kunnen het goed met mekaar vinden omdat ze op hetzelfde niveau spelen. Het programma is vrij simpel: Delphine Lecompte, kleindochter van de crazy dokter Lecompte die onsterfelijk wou worden, maar op z’n 78ste zijn laatste kaars uitblies, draagt een tekst voor. Ze gaat zitten, en gniffelt en glundert terwijl haar kompaan Mauro Pawlowksi een nummer speelt. Onvoorbereid en onverwacht. En dat werkt. Meer woorden gaan we hier niet aan vuilmaken. Je moet beslist dit duo eens aan het werk zien.

(c) Kris J.Y. Verdonck
(c) Kris J.Y. Verdonck
(c) Kris J.Y. Verdonck
(c) Kris J.Y. Verdonck
(c) Kris J.Y. Verdonck

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More