Home LiveFoto's D:ZINE Torhout, Land of Love(28/08/2021)

D:ZINE Torhout, Land of Love(28/08/2021)

by Johan Vanparys

D:Zine is een electropop/new wave band opgericht in 2003. Na een paar jaar op non-actief ging de band opnieuw van start in 2019 met Youri Slabbynck en Kurt Ronse nog van de eerste formatie. Vader en zoon Balbaert op bas en gitaar, Dries op drum en Nancy als backing vocaliste en keyboardspeler vervolledigen de band.

In de rock-tent op Land of Love speelden ze nieuwe nummers die in de lange lockdown periode perfect op punt waren gezet.

De set begon met Dark Into Youri gevolgd door Illuminate My Darkness, Crash en In Black, nummers waar we zeker nog van zullen horen.

Volgens de meeste aanwezigen een geslaagde opener in de rock-tent met als top-act, Bizkit Park. Er wordt hard gewerkt aan een professionele cd maar D-Zine wil niet over één nacht ijs wandelen, dus nog eventjes geduld.

Ook de toekomst ziet er goed uit, op 19 september spelen ze als support voor Guy Swinnen in Beernem en er staan al heel wat optredens vast voor dit en volgend jaar.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More