Home LiveFoto's CACTUS Festival Brugge, Minnewaterpark (10/07/2022)

CACTUS Festival Brugge, Minnewaterpark (10/07/2022)

by Johan Vanparys

TRAAMS werd vervangen door het Londense PVA, een trio bestaande uit Ella Harris en Josh Baxter voor vocals, synths en gitaar en Louis Satchell op drum en percussie. Hun muziek wordt omschreven als genre-hopping.

NORDMANN is een gevestigde waarde in de Belgische music scene. Met hun mix van impro-jazz met de power van rock pakken ze zonder moeite het park in Brugge in.

ARAB STRAP is een schotse indierock band rond Aidan Moffat en Malcolm Middleton.

BLACKWAVE is een Antwerps hiphopduo met Willem Ardui en rapper Jay Walker.

THE TALLEST MAN ON EARTH alias Kristian Matson doet het dan weer helemaal alleen en weet zonder probleem het ganse plein aan het zingen te brengen.

SUPERGRASS is er terug na meer dan 10 jaar stilte. Hun indierock doorspekt met bakken energie en humor is nog steeds zeer gegeerd.

RICHARD HAWLEY komt naar Cactus met vier muzikanten. Nu de kindjes naar huis zijn en wanneer de duisternis binnensluipt, komt het echte festivalgevoel naar het Minnewaterpark.

BALTHAZAR is nog steeds de groep waarvoor je uit je zetel komt. Het plein is bijna te klein maar de muziek klinkt heerlijk over Brugge nu langzaam maar zeker het 39° Cactusfestival naar zijn einde loopt.

Cactusfestival Brugge is en blijft een gebeuren met een eigen karakter, ontmoetingsplaats voor Bruggelingen maar ook mensen van ver buiten de regio genieten van dit gezellige festival.

Tot volgend jaar voor de 40° editie.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More