Home LiveFoto's Brugotta Streaming Session #2 – Nick Noel & The Red Rose Rogers

Brugotta Streaming Session #2 – Nick Noel & The Red Rose Rogers

by Johan Vanparys

De Brugotta Streaming Sessions vervangen de optredens tijdens De Week Van De Amatuurkunstenaar op de Burg in Brugge. Deze sessie  brengt Nick Noel & The Red Rose Rogers in een light versie met zangers, gitaristen Nick Noel en Pelle Machs.

Omdat hij geen budget had om een western film te draaien, startte gitarist en zanger Nick Noel met het maken van de soundtrack. Hij schreef verhalen bij de beelden die hij voor ogen had. Samen met zijn bandleden van The Red Rose Rogers maakt hij americana met sentimentele gitaren, een wervelend Hammond-orgelgeluid en melancholische trompetten.

The Fool is hun eerste wapenfeit en het is er eentje om in te kaderen. Het nummer begint als een echte spaghettiwestern. Alsof Ennio Morricone er de muziek voor schreef terwijl hij flirtte met Calexico. Tijdens deze livestream geeft Nick Noel samen met één van zijn muzikanten al een voorsmaakje op een vervolg dat ze je later zeker in onze zalen zullen voorschotelen.

Een evenement van Cultuurcentrum Brugge.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More