Home LiveFoto's BEUK Tielt, Swaré-Amuzé (04/09/2020)

BEUK Tielt, Swaré-Amuzé (04/09/2020)

by Johan Vanparys

Tekst: Roel Jacobus
Foto’s: Johan Vanparys

BEUK speelde zes jaar geleden in september hun eerste concert. Nu, bijna 200 optredens verder spelen ze nog steeds in dezelfde bezetting, Roel Jacobus(zang en basgitaar), Matthias ‘Meyke’ Demey (gitaar) en Laurent De Moor (drums).

In Tielt speelde BEUK drie nieuwe songs: Beuker, Konijn met Wijn en Monster, die je mag verwachten op het aankomende album.

Tijdens de lockdown schaafde de band aan nieuwe songs waarvan ze er in Tielt één live speelden: Woord Voor Woord. De tekst gaat over de opruiende taal waarmee mensen elkaar op het internet bestoken.

BEUK speelt snedige (hard)rock met Nederlandse teksten. Live gooien ze met bakken energie en zijn ze niet te beroerd om er eens een eigen versie van de grote voorbeelden, Jimi Hendrix of Motorhead tussen te gooien.

In Tielt bisten ze met Fight For Your Right To Party van de Beastie Boys, als steun aan iedereen die in deze coronatijd creatieve oplossingen bedenkt om weer levensvreugde te brengen.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More