Home LiveFoto's ATOMIC VULTURE Brugge, Klinkende Kroegen (21/07/2021)

ATOMIC VULTURE Brugge, Klinkende Kroegen (21/07/2021)

by Johan Vanparys

Klinkende Kroegen is een concertreeks in de Brugse binnenstad waarbij elke woensdag drie kroegen steun en promo krijgen van Stad Brugge om een concert te organiseren. Meestal zijn de coverbands daarbij goed vertegenwoordigd maar City Hostel CHARLIE ROCKETS kiest voor de Stoner Rock Band ATOMIC VULTURE.

ATOMIC VULTURE viert dit jaar hun tiende verjaardag met een nieuwe plaat Moving Through Silence uitgebracht door Polderrecords.

Een zittend concert van een Stoner Rock Band is niet zo voor de hand liggend en door de beperkingen kon er niet veel volk in de zaak plaatsnemen, maar door de grote open vensters was het concert ook op straat heel goed te volgen.

Maar liefst zeven nummers van de in totaal acht track van de nieuwe plaat werden gebracht voor velen van ons eigenlijk een soort première.

Eclipse en Intergalactic Takeoff van het nieuwe album werden afgewisseld met enkele nummers uit vroegere albums. Met Cosmic Dance en Spinning The Titans waren we terug bij hun nieuw werk en dat viel zeker in de smaak van de fans.

Pascal David (guitar), Kris Hoornaert (bas) en Jens Van Hollebeke (drums) konden de aanwezigen bijna 2 uur boeien met hun energieke reis door oud maar vooral nieuw werk.

De limited versies van het album (‘Black’ en ‘Intergalactic Orange’) zijn nog alleen tijdens de optredens te koop, een reden te meer om de band aan het werk te zien.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More