Home Belgisch CYNN’ Scorpio Sessions (24/01/2023)

CYNN’ Scorpio Sessions (24/01/2023)

by Felix Sandon

Soms heb je aan één seconde genoeg om te weten of een groep iets voor jou is of niet. Na de eerste noot van de stem van Cynthia Gabriels gehoord te hebben in de Scorpio Sessions op Radio Scorpio, zaten we klaar om verder meegesleept te worden.

Met haar band CYNN’ (inclusief apostrof) weeft ze haar hemelse stem rond beklijvende melodieën en de als gloedvolle soundscapes resonerende gitaar van Jesse De Belder. Zo maken ze van Golden Season een lied over een eenzijdig afscheid dat zich meteen in je oren nestelt en waarvan de honingzoet klinkende, maar diep vanbinnen bittere “Goodbye then” nog lang blijft nazinderen.

Tweede nummer Brea:the straalt net iets minder melancholische warmte uit en heeft iets minder die melodieuze samenhang van Golden Season. Tot in het slot, waar Jesse (die wij ook kennen van Alps.) vocaal invalt en de samensmeltende stemmen je toch weten te beroeren. Maar wij zetten nu nog eens Golden Season op.

FACEBOOK / INSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More