Home Belgisch CASPAR AUWERKERKEN Scorpio Sessions (06/10/2020)

CASPAR AUWERKERKEN Scorpio Sessions (06/10/2020)

by Felix Sandon

De herfst komt binnenwaaien in de studio van de Scorpio Sessions met Caspar Auwerkerken. Two Ravens verbeeldt de wind die door de kieren geeuwt en over kale akkers suist. Knap hoe Caspar dit gevecht helemaal alleen aangaat met zijn stem en zijn snaren, al spint hij het hartzeer misschien wat te lang uit om de luisteraar te blijven boeien.

Even weemoedig gaat het eraan toe op Götenburg en toch klinkt dit nummer zoveel warmer. Wie zijn ogen sluit, ziet in de verte de bewoonde wereld opdoemen na een tocht van dagen door de wildernis en de kou. Al lijkt de tekst te gaan over een relatie die op de klippen gelopen is, toch gloort ergens de hoop dat er nieuwe liefde op komst is. Wij krijgen alleszins geen genoeg van deze perfect gedoseerde portie melancholie. Triest kan ook soms ook gewoon mooi zijn.

Op het YouTube-kanaal van de Scorpio Sessions vind je nog twee extra nummers en een handvol vragen voor de artiest in kwestie. Wij zitten alvast klaar voor een nieuwe sessie, dinsdagavond op de radio, woensdagmiddag op YouTube.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More