Home Belgisch ANGELE – Jalousie.

ANGELE – Jalousie.

by Didier Becu

Je kan ervan denken wat je wil, feit is dat de sneltrein waarmee Angèle rond raast al lang niet meer te stoppen is.  De populariteit van het zusje van Roméo Elvis (we zullen het nooit meer zeggen) is op zijn zachtst uitgedrukt immens te noemen. Uitverkochte shows in grote zalen, een rijzende ster in Frankrijk en dat terwijl de Brusselse blondine nog niet eens een plaat uitheeft.

Beetje bij beetje de monden van het publiek voeren heet zoiets tegenwoordig, en dus verschijnt er om de zo veel maanden een nieuwe (altijd opmerkelijke) videoclip van het popidool en de radiojongens zorgen voor de rest.

Jalousie is de vierde single op rij, en voor wie het beu is om te wachten: op 5 oktober verschijnt eindelijk haar debuut Brol. En tja, we kunnen nu al de grapjes van tegenstanders raden. Anderzijds vragen we ons af wie de lieflijke popchansons van Angèle naast zich neer kan leggen.

Op een speelse, bijna onschuldige wijze, combineert Angèle het typische Franse chansongeluid met onweerstaanbare pop. Jalousie verschilt niet veel van de vorige drie singles qua stijl, maar het is wederom een popnummer geworden zoals goede pop hoort te zijn. Wat, brol?

Copyright foto: Angèle

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More