Home Lijstjes LUMINOUS DASH & LUMINEUZE LIJSTJES: Stefan Laforce

LUMINOUS DASH & LUMINEUZE LIJSTJES: Stefan Laforce

by Stefan Laforce

PRINCEBaby I’m A Star
De ideale ringtone als wekker. Ook als je met het verkeerde been uit bed stapt, je je favoriete huisdier roerloos op de grond aantreft en het weerbericht meldt dat het voor eens en altijd gaat regenen. Prince duwt een set verse batterijen in je lichaam met deze zielsverwarmer. Dit nummer krikt op, geeft zelfvertrouwen en lijkt hilarisch als liedje tijdens een begrafenis. Is dit een single, vraag je? Ja hoor, het is de B kant van Take Me With You.

AMY WINEHOUSEValerie
Nog een nummer om niet te weerstaan. Wie het hoort krijgt zin om te bewegen. Het werkt elke keer om volk op de dansvloer te krijgen. Het bestaat ook op 7 inch single. We hoeven je niet te vertellen wie dat kocht.

BJÖRK Hyper-ballad
Een zorgwekkende tekst waarin Björk zingt over haar ochtendritueel: Stil als eerste uit de veren en vervolgens een wandeling op een gevaarlijke berg. Je krijgt geen spoiler hoe het verder gaat. Laat je totaal uit je lood slaan en luister.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More