Home Lijstjes HET BESTE VAN 2023: JEROEN DE VOS (L’Itch, HOAM, MakiMura, Mr. Autumn)

HET BESTE VAN 2023: JEROEN DE VOS (L’Itch, HOAM, MakiMura, Mr. Autumn)

by Nel Mertens

Hij duikt steeds bij meer en meer bands op en we kunnen dus gerust stellen dat zijn leven om muziek draait. Ook Jeroen De Vos blikt terug op een jaar vol muziek in zijn eindejaarslijstje!

Beste album/single Belgisch
1. THE GURU GURU – Make (Less) Babies
2. ATMSPHRS – Manipulate  
3. DIRK. – Idiot Paradise
4. OPROER – We’re All Late Tonight

Beste album/single internationaal
1. QUEENS OF THE STONE AGE – In Times New Roman
2. TESSERAC – War Of Being
3. THE TOTEMIST – Less We Know
4. THE BEATLES – Now And Then

Beste concert
THE GURU GURU hun release van Make Less Babies vond ik heerlijk! Ik ben daar echt fan geworden van de band.

Wat was voor jou dit jaar de meest memorabele muzikale gebeurtenis?
Het is voor mij een heel speciaal jaar. Ik kreeg de kans om met bands te spelen, waar ik al een langere tijd fan van ben.
Enerzijds ben ik nu bassist bij de Mechelse Krankrockband L’ITCH. Een band waar ik al lang naar luister en waar ik gewoon zo gelukkig mee ben nu.
Ook kreeg ik dit jaar de kans om eens mee te spelen met de band HIPPOTRAKTOR op het legendarische festival ‘ArcTanGent’ in de UK. Het is de eerste keer dat ik in the UK heb gespeeld, de eerste keer dat ik op zo’n groot festival heb gespeeld. Dus ofwel het Hippotraktor-moment, ofwel het L’itch moment.

Stel zelf je favoriete Belgische festivalaffiche voor 2024 samen.
Ervan uitgaande dat we maar één podium hebben? Dan ga ik voor het zwaardere werk:  Brutus – Stake – Wallace Vanborn – The Guru Guru – Psychonaut – cobra the impaler – Hippotraktor – if i may – The Very Very Danger – ATMOSPHRS – Ronker

Ik zou L’itch er heel graag bij zetten, maar aangezien ik er nu zelf in speel, zou dat nogal ego-tripperig zijn, hé? (Wij zetten hen er van onze kant nochtans graag tussen, zonder het ego-tripperig te vinden. Noem het trots, gedrevenheid, passie 😉, nvdr.)

L’Itch / HOAM /  Hippotraktor / MakiMura / Mr. Autumn

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More