Home Concerttip Win een W-Festival kunstwerk

Win een W-Festival kunstwerk

by Nel Mertens

Als je voor 1 juli een ticket voor drie dagen W-Festival koopt (of reeds kocht), maak je kans op een knap kunstwerk van Judy Van Meteren.

We leerden de kunstenares al kennen op de W-editie van 2021. De Nederlandse kunstenares stelde er toen in de VIP-tent haar schilderijen van artiesten tentoon. Zo hing er er knap werk van de dame, met portretten van Prince, David Bowie, Queen, Bob Marley, Rolling Stones, The Jacksons, … Ze maakte ter plaatse ook een ‘dripping art painting’. Slierten zwarten verf laat ze op het witte doek druipen, waardoor een verfschets ontstaat. Haar werken kan je herkennen aan haar naamtekening, waar ze telkens ook een muzieknootje bij zet, als verwijzing naar haar overleden vader, die muzikant was.

Wie het kunstwerk wint, bepaalt zelf welke artiest Judith voor jou op doek zet. Geen grenzen, maar jouw favoriete artiest op canvas.

Meedoen is eenvoudig! Van zodra je een drie-dagenticket hebt voor W-Festival 2023, ga je naar de Facebookpagina en reageer je op het bericht van deze actie door er de naam van de artiest te posten die jij zou willen laten schilderen en waarom.

De winnaar wordt door de organisatoren op de hoogte gebracht op 5 juli via mail en dan kan je jouw unieke schilderij ophalen op de merchandise stand op W-Festival 2023!

Facebook  Facebookevent Website

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More