Home Concerttip Rock Zottegem 2023: Voor elk wat wils

Rock Zottegem 2023: Voor elk wat wils

by Theo De Rycke

Naar jaarlijkse gewoonte brengt Rock Zottegem een allegaartje van muziek. Van de Vlaamse popmuziek van Camille tot de bikkelharde metal van Soulfly.
Op dit 3-daagse festival (7 juli tem 9 juli) zullen tal van artiesten het beste van zich laten horen en voor goede ambiance zorgen. Er is natuurlijk wel gekeken dat soortgelijke muziek op de zelfde dag ingepland staat, met hier en daar toch een kleine twist.

Op vrijdag 7 juli staat met Noordkaap, Fleddy Melculy, Wolfmother en Soulfly, rock en het stevigere werk centraal. Degenen die het toch liever wat kalmer houden die dag of eerder te vinden zijn voor een dansje? kunnen terecht bij Jack Vamp & The Castle Of Creep en het Nederlandse Goldband terecht.

Zaterdag wordt ingevuld door K’s Choice, The Waterboys, Isaac Roux, Kaleo, Two Door Cinema Club en rapper Zwangere Guy.

Op zondag enkel talent van eigen bodem met Berre, Camille en Bart Peeters & De Ideale Mannen die gegarandeerd voor een leuk feestje zorgen.

Is je weekend van 7 tem 9 juli nog niet ingevuld of heb je er nog een leeg dagje, maak dan zeker eens een uitstapje naar Zottegem !

Facebook Instagram Website

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More