Home Festival Programmatie Helden in het Park compleet

Programmatie Helden in het Park compleet

by Hannelore Dieleman

Helden in het Park, dat zijn 4 opeenvolgende donderdagavonden met concerten op het hoofdpodium aan het kasteel in het Heldenpark in Eeklo. Elke avond staan twee (inter)nationale topbands er garant voor toffe optredens en een bruisende sfeer. Op het dj-terrein zorgen de dj’s voor de juiste deuntjes waarop je je dansmoves kan laten zien.

Dit jaar vindt Helden in het Park plaats op donderdag 1, 8, 15 en 22 augustus. Om 19:00 openen de deuren. De bands en dj’s beginnen eraan om 20:00. De optredens eindigen om middernacht, de dj’s draaien door tot 02:00.

Het programma van Helden in het Park is ondertussen helemaal rond! Dat de eerste en de laatste dag van het gratis zomerfestival in het prachtige Heldenpark in Eeklo in het teken van reggae staan, is al even geweten. Daar wordt nu nog een Latijns-Amerikaanse en een Afrikaanse avond aan toegevoegd. Bovendien is ook de line-up van het dj-terrein bekend.

De nieuwe namen van artiesten die zullen optreden op het hoofdpodium aan het kasteel zijn Kumbia Boruka en ChaChaChalina op donderdag 8 augustus en Florence Adooni en Nana Osei Twum Barima & Band op donderdag 15 augustus.

De dansbenen losgooien kan elke avond op het dj-terrein, tussen 20:00 en 02:00. Het Gentse vinyl-collectief Tweeden Asem gooit zwart goud op de platendraaiers op de eerste dag, donderdag 1 augustus. De Gentse producer en dj met Meetjeslandse roots Uit de Hoogte brengt op 8 augustus een unieke blend van global, tribal-techno en slapstick. Rebel Up vult op 15 augustus zijn platenbak met global sounds. En op de laatste dag draait Huna Sounds eclectische geluiden van over de hele wereld in de mix.

Helden in het Park vindt plaats in het Heldenpark (Oostveldstraat 91) in Eeklo. De deuren openen telkens om 19:00. De optredens en de dj’s starten om 20:00.

Alle info over Helden in het Park vind je op website Helden In Het Park.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More