Home Belgisch THE MANY MOONS – The Colour Crime

THE MANY MOONS – The Colour Crime

by Stefan Schemmann

Helaas hebben we The Candy Men in de jaren 90 gemist. Jammer, want ze speelden precies het soort rock waar we toen van hielden. Rock die de jaren tachtig nog in de genen had en weinig te maken had met grunge. Het nummer The Colour Crime komt ook uit 1993, maar is in de huidige versie van The Many Moons beter beluisterbaar. Want de stem van Jan Goossen doorstond de 30 jaar extra levenservaring heel goed. De rock vibe is nog steeds dezelfde en het onderwerp (racisme) is helaas nog steeds erg relevant.

De songwriter geeft zijn liedjes graag een diepere betekenis. Hij weet dit vocaal en muzikaal te benadrukken en op het podium te brengen.

Na een periode van veel optredens met coverversies gaat Goossens Back to the Drawing Board (de naam van het nieuwe project) om weer meer eigen nummers te schrijven. Ook daar kunnen we naar uitkijken. Zoals we al zeiden: The Colour Crime is een oud nummer maar veel te goed om te vergeten. Je kunt het vergelijken met sommige goede wijnen: hoe ouder, hoe beter.

Facebook – Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More