Home Concerttip Nog een portie W-Festival-namen!

Nog een portie W-Festival-namen!

by Nel Mertens

Het Oostendse W-Festival vult zijn affiche verder aan met enkele grote namen! Gestreel voor de oren van eighties en newwaveliefhebbers die op 23, 24 en 25 augustus 2024 afzakken naar het Klein Strand.

In 1992 werd John Payne de frontman van Asia om de plaats van de overleden zanger/bassist John Wetton in te nemen. De progrockband tourde 14 jaar de wereld rond met nieuwe klassiekers en oude favorieten. Met John Payne als frontman bracht Asia 8 studioalbums en verschillende live-opnames uit. Dat belooft de ene hit na de andere, in Oostende!

De legendarische drummer van XTC, Terry Chambers, is weer op pad met zijn band en zal ons een selectie brengen uit het bijna veertig jaar omspannende XTC-repertoire.

Deze twee topnamen blinken vanaf nu naast Adamski, Bonnie Tyler, Kid Creole & The Coconuts en Sugarhill Gang Grandmaster Melle Mel & Scorpio alvast op de affiche van de Mainstage.

Op het Batcave-podium staan alvast Diary Of Dreams, Suicide Commando, Girls Under Glass en Twin Tribes geprogrammeerd.

Laatste kans om nu je combitickets te bemachtigen in Early Bird Wave 2 voor €159. Laatste 89 tickets nu in de verkoop!

Facebook Website Facebookevent

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More