Home Festival Nieuwe namen voor Ik Zie U Graag!

Nieuwe namen voor Ik Zie U Graag!

by Ann Cnockaert

Het populaire evenement Ik Zie U Graag maakt zijn terugkeer naar Breda en belooft dit jaar groter te zijn dan ooit tevoren. MEZZ en Chassé Theater slaan de handen ineen voor een uitgebreid weekend vol Belgisch talent, met een diverse line-up van livemuziek, theater en cabaret op 18 en 19 mei.

In het Pinksterweekend ontdek je spannende acts uit de broeiende en bruisende Belgische muziekscene. Met aandacht voor jong aanstormend talent en de bekende Belgische acts. Chassé Theater en MEZZ presenteerde eerder al de vijf eerste namen van het festival: Hooverphonic, Brihang, Borokov Borokov, Poltrock en Mayorga. Nu worden ook Novastar, Whispering Sons, Stef Kamil Carlens, The Bony King Of Nowhere, Dijf Sanders en Douglas Firs aan de line-up toegevoegd.

Met de aankondiging van deze zes namen is de line-up nog niet compleet. Later wordt het theaterprogramma aangekondigd, alsook de laatste artiesten. Tickets en info kan je vinden via deze link.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More