Home Festival Muziekfestival PopMonument keert terug naar Veere met Thomas Azier als afsluiter

Muziekfestival PopMonument keert terug naar Veere met Thomas Azier als afsluiter

by Hannelore Dieleman

Op zaterdag 15 juni keert muziekfestival PopMonument na twee uitverkochte edities (2021 en 2022) terug naar Veere. Tijdens een avondvullend programma worden festivalbezoekers meegenomen op een muzikale reis in en langs monumentale gebouwen, met bijzondere muziek, kunst en verhalen uit dit pittoreske stadje.

Onlangs voegde het festival de laatste namen toe aan het programma met als klap op de vuurpijl nóg een headliner: Thomas Azier zal mét band het festival afsluiten op zaterdag 15 juni in de Grote Kerk Veere. Folkartiest Kiki Deirdre en singer-songwriter DEHAZE sluiten het rijtje nieuwe namen af.

In en rondom de imposante Grote Kerk Veere vinden diverse optredens plaats van bekende en talentvolle artiesten. Naast de Grote Kerk zijn er ook optredens in de monumenten Stadhuis De Vierschaar, Kleine Kerk, Zeemanskamer en Cisterne. Eerder werden al headliner Jett Rebel, die een speciale akoestische set speelt, Pitou, Amatorski, Porcelain id en KIND HUMAN bekendgemaakt. Hiermee is het programma compleet.

Tickets zijn verkrijgbaar via website Popmonument.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More