Home Belgisch Luminous Belge zet de festivalzomer in.

Luminous Belge zet de festivalzomer in.

by SANDRA REGENT

We zijn ondertussen aan het voorlaatste deel gekomen van onze ontdekkingsreis in de Belgische festivalwereld.

Begin augustus passeren we in Dranouter. The Bony King of Nowhere mag onze lijst dramatisch openen met het bittere en melancholische Like Lovers Do in de voetsporen van The Boss met een kleine afdruk van First Aid Kit.

Jan Verstraeten en zijn prachtige indiepopsongs vinden we zowel op Dranouter als op M-idzomer in Leuven. You roept woorden als filmisch, dromerig, weelderig, prachtig, indrukwekkend, groots en kippenvel op. Oordeelt u zelf maar en laat ons gerust weten of u het met ons eens bent. M-idzomer stelt ook het unieke LOOF! Café voor. Een songwriting-bootcamp voor veelbelovende Belgische artiesten met advies en begeleiding van professionele muzikanten. Dit jaar zijn onder andere de stevige gitaarrock van She Bad en de tijdloze, opgewekte indiepop van BONZO hiervoor geselecteerd.

Het Alcatraz Hard Rock en Metalfestival in Kortrijk tijdens de tweede week van augustus oftwewel een ‘zinnenprikkelend volksfeest’. Ook de Belgen zijn hier weer goed vertegenwoordigd. We schakelen dan ook met veel plezier een versnelling hoger met het beukende Saviour Of Man van Fire Down Below. Het betere gitaarwerk!

Veel luister- en festivalplezier!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More