Home Concerttip Leffingeleuren vult het programma aan met de laatste negen namen

Leffingeleuren vult het programma aan met de laatste negen namen

by Bart Verlent

De 45ste editie van Leffingeleuren is er een om duimen en vingers bij af te likken. Op het het programma staan weer straffe namen uit binnen- en buitenland zoals Protomartyr, Millionaire, Whispering Sons, Sohnarr, Lebanon Hanover, Shht en Vanishing Twin. En dit verdeeld over 9, 10 en 11 september in de Zaal, Café De Zwerver, De Kapel (tent) en de kerk (Duyster live).

(c) Leffingeleuren

Vandaag wordt de affiche nog aangevuld met negen nieuwe namen: Sylvie Kreusch, HEISA, Party Dozen, Mayorga, Milk TV, Ecko Bazz feat. Still, Kleine Crack & Slagter, The Brums en Ill Considered. Daarbovenop komer er zes dj’s voor de after-party’s in de zaal en het café, die gratis toegankelijk zijn. Met op vrijdag Sheridan en Coconuts & Rey Lavey, zaterdag is het de beurt aan Nosedrip en Polly Rocket en op zondag sluiten Huna Sound en Pablo het festival af.

Op het Busker stage kan je gaan kijken naar Kidiot, Liquid Molly, Barno Koevoet en I Am Batman. Helaas heeft Joshua Ray Walker moeten annuleren wegens gezondheidsreden. En hebben we nog één naam tegoed voor zaterdag in de Kapel, de surprise act.

Meer info over Leffingeleuren vind je op deze link.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More