Home Festival INUIT lanceert zomerprogramma

INUIT lanceert zomerprogramma

by Hannelore Dieleman

De Leuvense concertorganisatie INUIT pakt deze zomer uit met een reeks concerten in de Velodroom, Stelplaats en M Leuven. Op het programma staat jong Belgisch talent met o.a. Lo Bailly, Nathan Elias en Purrses. Inuit wil opkomend talent een podium bieden en zo veel mogelijk livemuziek naar Leuven brengen.

Tijdens Beleuvenissen voorziet INUIT een alternatieve line-up in de tijdelijk opgestelde Velodroom. Verspreid over 7, 14 en 21 juli kan je er genieten van de Belgisch-Congolese Emee, Brusselaar Lo Bailly, LANI, de heren én dame van Lightspeed, Suncreek en KRAK.

Zomerliefde wordt georganiseerd door Stelplaats van 30 juni tot 25 augustus. Jonge chefs, scenografen, dj’s, collectieven en bands geven er het beste van zichzelf op en rond het zonovergoten terras. Op 2 augustus doet INUIT daar een schepje bovenop met optredens van KAT en Nathan Elias.

Op 6 juli en 10 augustus kan je in M Leuven terecht voor livemuziek tijdens de ZoMerbar. INUIT verzorgt er het voorprogramma van de Willy-beloften OPROER en Hideous. De eerste donderdag speelt er het Gentse Cheap Gas en in augustus is het de beurt aan het Brusselse Purrses,

Ook willen we nog even Overdrive vermelden, het eendaags indoorfestival van Het Depot en INUIT. 26 oktober is het moment om de drie podia van Het Depot te zien barsten van jong Belgisch talent. De volledige line-up wordt in september bekend gemaakt!

Meer info vind je op hun website

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More