Home Festival Huna Sounds inviteert speciale gasten naar Helden In Het Park

Huna Sounds inviteert speciale gasten naar Helden In Het Park

by Bart Verlent

Het Eeklose festival Helden In Het Park breidt dit jaar uit. Er is een nieuw stuk festivalterrein aan Park Adrem, waar je rustig kan genieten van lekkere cocktails en heerlijk eten. Het Gentse dj-collectief Huna Sounds zorgt er vanuit de dj-booth voor aangepaste muziekjes waarop je de benen kan losgooien.

© Helden In Het Park

Huna Sounds is gespecialiseerd in eclectische geluiden van over de hele wereld. Ze draaien een wijde variëteit aan genres en creëren zo een verrassende en unieke dansbare sound. Elke week mogen ze op Helden In Het Park een speciale gast uitnodigen. Op donderdag 28 juli kom Susobrino het feest opfleuren met Zuid-Amerikaanse, Afrikaanse en andere etnische parels die ze combineren met elektronische producties. Op 4 augustus komt het Gents dj-collectief Tweeden Asem. Ela Sadèr brengt een mix van downtempo island-dubbers, cosmic bellydance en afro-latin drumcomputers op 11 augustus. Murkie sluit het feest af op 18 augustus met allerhande percussieve invloeden met dub, balle funk, bas en andere elektronische geluiden.

Meer info vind je op deze link.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More