Home Festival Geen Modern English op W-Festival

Geen Modern English op W-Festival

by Nel Mertens

Een aanslepende immigratie-kwestie van een van de bandleden van Modern English zorgt ervoor dat de band niet zal kunnen aantreden op het komende W-festival deze zomer.

Modern English licht toe: “De band wil graag spelen op W-Festival 2023, maar er is een ongelukkig visumprobleem voor één van de stichtende bandleden, waardoor we tot onze spijt genoeg moeten cancellen. Jammer genoeg kan onze regering dit niet op tijd opgelost krijgen om onze Europese trip tijdig te kunnen voorbereiden.”

Modern English zou op 27/8 op The Batcave Stage staan. De organisatoren vonden weliswaar al een waardige vervanger in Blancmange, één van onze favoriete Britse eightiesbands. We zijn er gerust in dat ook Neil Arthur en zijn kompanen voor een fantastisch optreden zullen zorgen.

Bij deze vind je ook de aangepaste timetable voor het festival, dat doorgaat op 25, 26 en 27 augustus 2023 op het Klein Strand in Oostende:

Sinds 2016 kijken we elk jaar uit naar dit nostalgische festival, waar het steeds genieten is van een aantal klassiekers, nieuwe ontdekkingen, eindeloos dansen in de Batcave met hun topdj’s en het terugzien van gelijkgestemden, vrienden… Nog een dikke 130 dagen te gaan voor we ons opnieuw in de jaren tachtig wanen!

Via deze link kan je alvast tickets kopen, waarbij je booking protect Insurance als optie kan bij nemen.

Facebook  Facebookevent Website

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More