Home Festival De laatste namen voor Leffingeleuren zijn een feit

De laatste namen voor Leffingeleuren zijn een feit

by Hannelore Dieleman

Leffingeleuren 2024 gaf zonet de de laatste tien namen prijs, al zullen later nog de dj’s van het gratis buitengedeelte en de geselecteerde artiesten van Buskerstreet bekend gemaakt worden. Inschrijven daarvoor kan trouwens nog tot 15 juli via VI.BE.

Nieuw op de affiche in de eerste plaats een mooie reeks jong Belgisch talent, met de snoeiharde grunge/punk/metal van RONKER, de indierock met oosterse invloeden van de Belgisch-Turkse ILA en de indietronica van de bronzen medaille van Humo’s Rock Rally TJE.

Met Aunty Rayzor is er een Nigeriaanse rapster van op het Nyege Nyege label en Baby’s Berserk brengt vanuit Amsterdam dansbare artpunk in lijn met LCD Soundsystem.

Op de Buskerstage maakt het festival plaats voor Nicky Du Soleil (neo-schlager), Kill Test (hardcore techpunk), Ciggy Sunday (lazy surfpop) en Aardpeer (dubreggae). Als afsluiter is er zondag een grote party met dank aan lokale dj’s Cookies & Tyler.

Opgelet: de weekend tickets zijn zo goed als uitverkocht! Er blijven wel nog dagtickets voor elke dag te koop via www.leffingeleuren.be

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More