Home Festival Aftellen naar W-festival, met enkele wijzigingen

Aftellen naar W-festival, met enkele wijzigingen

by Nel Mertens

De affiche van W-festival wijzigt bijna aan hetzelfde tempo als de coronamaatregelen! Omdat ze er ook aan vast hangt uiteraard. De coronawetgeving, bands en ambassades maken het er dezer dagen niet eenvoudig op om een festival op poten te zetten. Maar dat blijven de organisatoren steeds optimistisch aanpakken.

Eerst en vooral de laatste band die aangekondigd zou worden: dat wordt de Belgische band Novastar, die ons op hun The Fab Four Hands Tour zal meenemen.

En dan zijn er ook nog die onoverkomelijke programmawijzigingen:

A Flock of Seagulls, die op donderdag 26 augustus zouden spelen, verkiest een reeks optredens in de VS en laat W-festival daarmee in de steek. Maar Bambolero! Geen getreur, de Gipsy Kings (Diego Baliardo) komen de boel zeker en vast opfleuren!

Ook op vrijdag wordt Roland Gift – die vorige week een bandlid verloor – vervangen door Buscemi versus Praga Khan.

En tenslotte zal Curiosity Killed The Cat worden vervangen door Wegsfeer. Met leden van bands als K’s Choice, Meuris… én een cadeau voor de newwaveliefhebbers! Maar dit wordt – gegarandeerd – één van de beste optredens van het festival, vooral voor de liefhebbers van het beste van de new wave !

Website Facebookevent Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More