Home Concerttip WIN TICKETS voor She Wants Revenge, Korinthians en Pendant (Zonhoven, Into The Dark, 23/9/2022)

WIN TICKETS voor She Wants Revenge, Korinthians en Pendant (Zonhoven, Into The Dark, 23/9/2022)

by Nel Mertens

Dat organisatoren van concerten en festivals het mes op de keel hebben, werd wel duidelijk, als we denken aan de annulatie van Sinner’s Day Winter en de Waregemse Metaldays. En als dat voor de groten al zo is, hoe zwaar moet het dan wel niet zijn voor de kleinere organisaties?

Ook Into The Dark, organisator van fijne donkere concertavonden waarbij ze jonge, frisse nieuwe bands maar ook bekendere namen binnen de scene een podium schenken, kreeg het al zwaar te verduren. Door tegenvallende voorverkopen, moesten ze nl. reeds enkele concerten cancellen.

Maar Into The Dark geeft niet op! Op 23/9 staan She Wants Revenge, Korinthians en Pendant op de planken in GC Tentakel in Zonhoven en daarvoor gingen wel al wat tickets de deur uit.

De electropop van Pendant uit L.A. laat je meteen warm lopen voor een Belgische band die steeds meer aan terrein wint. Mattias De Backer (gitaar, zang), Ruben Masson (bas, Moog), Jeroen Weckhuyzen (synths, zang) en  Kenny Voet (drums/samples) vormen samen Korinthians. De Gentse band wortelde hun eigen sound in de new wave en postpunk van de eigthies, maar geet er een energieke, hedendaagse boost aan.

De gevestigde waarde van deze avond is zonder twijfel She Wants Revenge. De Amerikanen brengen rock met een eigenzinnige postpunktwist en nemen hun luisteraars steevast zwoel de nacht mee in. Dansend. Alsof het een eerste kus was.

Wij mogen drie tickets schenken aan trouwe lezers, dus als je er graag bij wil zijn, stuur dan een mailtje naar newwave@telenet.be met vermelding ‘Luminous Dash’.

Facebookevent / Into The Dark

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More