Home Concerttip Win duoticket voor Mayorga + Ratmosphere op 04/05

Win duoticket voor Mayorga + Ratmosphere op 04/05

by Ann Cnockaert

De broers Robin en Brecht Serruys uit Brugge vormen sinds 2018 de band Ratmosphere. Na het winnen van Sound Track, airplay op Radio 1 en Willy, en optredens als voorprogramma van gerenommeerde bands zoals Black Box Revelation en Balthazar, is Ratmosphere nu volledig gereed om door te breken en nieuwe hoogten te bereiken.

Mayorga is de band rond gitariste Helena Mayorga Paredes. Als half-Chileense gitariste brengt ze een melancholische mix van lo-fi indiepop en rauwe gitaarsongs. Haar nummers ontstaan in haar slaapkamer of onderweg daar naartoe. Mayorga speelt zelf gitaar, drums, bas en percussie, en verzorgt ook de vervormde zang. Het is dan ook geen verrassing dat ze een van de drie winnaars is van De Nieuwe Lichting 2023.

Wij mogen 3 duotickets wegschenken voor Mayorga & Ratmosphere op 04/05/2023 in De Club in Mechelen. Deel dit bericht op je socials en stuur als de bliksem een mailtje naar info@luminousdash.com met je volledige naam en je postcode.

Veel succes!

Niet gewonnen?
Tickets zijn te koop via deze link

Facebook evenement

Mayorga: Facebook – Instagram
Ratmosphere: FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More