Home Concerttip The National en The Smashing Pumpkins naar Live /s Live 2024!

The National en The Smashing Pumpkins naar Live /s Live 2024!

by Hannelore Dieleman

Het is nog maar pas herfst en toch krijgen we reeds een voorbode van hoe de festivalzomer er zal uitzien: veelbelovend! Live /s Live loste zopas twee kleppers van namen voor hun derde editie die plaatsvindt op dezelfde locatie als vorig jaar, Antwerpen Middenvijver, tijdens het laatste weekend van juni.

The National @ Hannelore Dieleman

Al present op de eerste editie, zijn ook niemand minder dan The National opnieuw van de partij. In 2023 brachten ons twee nieuwe albums uit, First Two Pages Of Frankenstein in april en dan geheel onverwacht Laugh Track in september. Samen met al hun andere fantastische releases, geeft hen dat meer dan voldoende materiaal om het festival op vrijdag 28 juni opnieuw aan te doen.

Mellon Collie And The Infinite Sadness, wie kent dit album niet? Absoluut jeugdsentiment, en Live s/ Live brengt ook hen naar Antwerpen: The Smashing Pumkins. Hun nieuwe album Atum A Rock Opera In Three Acts verscheen dit jaar en in juni 2024 toeren ze ook in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, samen met de band Weezer, die trouwens ook niet zouden misstaan op de affiche van Live /s Live.

De ticketverkoop start al op 26 oktober via deze link:

Live /s Live website en ticketverkoop

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More