Home Concerttip THE GURU GURU, IT IT ANITA, HATE FACTOR 9 en BARREL SMOKE op INFERNO (03/12/2022)

THE GURU GURU, IT IT ANITA, HATE FACTOR 9 en BARREL SMOKE op INFERNO (03/12/2022)

by Ann Cnockaert

Op 3 december 2022 mag je terug richting De Binder in Kiewit voor een fabelachtige line-up van The Guru Guru, It It Anita, Hate Factor 9 en Barrel Smoke.

Barrel Smoke, jong gitaargeweld uit Pelt met een stevige 70’s Midwest sound.

Hate Factor 9, belegen en beruchte hardcore band die (éénmalig?) herrijst uit de Limburgse mijnschachten. Misschien wel jouw enige kans om deze legendarische Limburgse hardcore band terug aan het werk te zien.

Onze favoriete Luikse noiseband It It Anita, die je in een furieus tempo verder weg blaast dan een gemiddelde kolkende overstromingsrivier. Een band die zich amuseert, af en toe op het einde van het optreden het drumstel naar het einde van de zaal verplaatst, maar vooral een Belgische act die tot de top van dit land behoort.

The Guru Guru uit Hasselt katapulteerde zich in 2017 in de noiserockhemel met het dwingende Pchew en weet ons sindsdien telkens te overtuigen. The Guru Guru is een non-stop aanval op de zintuigen met manische gitaren, rusteloze tempowissels en een verdomd gekke frontman. Als je in jouw pyjama komt, dan belooft The Guru Guru een psychedelisch slaapmutsje, die jouw winterslaap tot in de zomermaanden duwt.

Tickets kan je via deze link bestellen.

FacebookeventWebsite

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More